Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekes történetek :)))))

Feltámadt a nyugdíjas félórával a halála után: 

35 perccel az orvosok által megállapított halála után életre kelt egy idős férfi Olaszországban. A 73 éves nyugdíjast szívinfarktussal szállították az egyik mantovai kórházba, ahol az orvosok már csak a halál beálltát tudták diagnosztizálni. A férfi lányát azonnal értesítették a halálesetről, azonban 35 perc múlva a halott kinyitotta a szemét és elkezdett beszélni, ezért újra felhívták a lányt, hogy közöljék vele a feltámadás hírét. A kórház egyik főorvosának elmondása szerint előfordult már ilyen eset az orvostudomány történetében, és valószínűleg az lehetett az oka, hogy a férfi szíve nagyon lassan vert, ezért a gépek nem tudták érzékelni.

 

Gyorshajtás:

Egy gyorshajtót lefényképeztek a rendőrök, s néhány nappal az eset után a postás be is csengetett hozzá egy 40 dolláros csekkel, meg az autója fényképével. A fickó válaszként elküldte a rendőrségnek egy negyvendolláros fényképét. A rendőr, aki kézhez vette a küldeményt, humoránál volt, s egy újabb fényképpel válaszolt: ezen azonban egy bilincs volt látható. Ezek után már gyorsan ment a befizetés...

 

Hangyák:

Egy anyuka telefonált rémülten a kórházba, hogy bejelentsen egy mérgezést. Az ügyeletes orvos megkérdezte, hogy milyen jellegű mérgezés, mire a hölgy elmondta, hogy a kislánya hangyákat evett. Az orvos megnyugtatta, hogy aggodalma alaptalan, a gyereknek ugyanis ettől nem lesz semmi baja. Az anyuka most már jóval nyugodtabban folytatta a beszélgetést, közölte az orvossal, hogy azért ő "biztos ami biztos" alapon a kislányt rögtön az esemény bekövetkezte után megetette hangyairtóval... Ezek után sürgősen berendelték a kórházba a gyereket, bár a hangyák a gyomrában már bizonyára nem éltek...

 

Mentőmellény:

A Boeing néhány munkatársa vadvízi evezéssel egybekötött túrára készült. Jó buli, de ehhez a kalandhoz elengedhetetlen a mentőmellény használata. S ha már olyan szerencséjük volt, hogy a munkahelyükön rendelkezésre ált a mentőmellény, hát gondolták, hogy kölcsönvesznek néhányat erre a pár napra. Senkinek sem fognak hiányozni. Nem is jelentett különösebb gondot a gyár kapuján átjutni az illetéktelen csomaggal, kezdődhetett tehát a nagy buli. Annál nagyobb volt aztán a meglepetésük, amikor az evezésnek szokatlan vége lett: ijesztő zaj, melynek a forrása hamarosan megjelent a fejük fölött. Egy mentőhelikopter volt, mely a repülőgépgyártó mellényeinek felfújódásakor rádión keresztül sugárzott vészjeleire jelent meg - menteni a túlélőket. A túléléssel nem is volt gond, a munkahely megtartásával viszont annál inkább..

 

Buditartályból kukkolt a gumicsizmás ember:

 

Az amerikai White Mountain Nemzeti Park női budijának emésztőtartályából ráncigált elő a hatóság egy embert, miután egy 14 éves lány bejelentette rendőrségen, hogy egy szempárt látott villogni a sötét üregben. Mint kiderült, a 45 éves férfi hosszabb ideje szórakoztatja magát azzal, hogy derékig érő gumicsizmában bemászik az ülőke alatti több köbméteres tartályba, és lesi a betévedő nőket. Jon Hebert kapitány, a Caroll megyei sheriff úgy nyilatkozott, hogy ilyen esettel még nem volt dolga hosszú pályafutása során. Hozzátette, hogy a vétség megtorlására egyelőre még nem találták meg a jogi paragrafust, de dolgoznak rajta.

 

Szexért útlevelet:

A nagyanyját küldte el szerelmi légyottra egy 20 éves romániai lány. A Krassó-Szörényben (Drobeta Turnu Severinben) élő Gabriela Motoi útlevélkérelmet nyújtott be a helyi lakosságnyilvántartó hivatalhoz, azonban a kérelmet iktató rendőr csak abban az esetben volt hajlandó elkészíteni az iratot a lány számára, ha az ágyba bújik vele. A lány nem utasította vissza a rendőr ajánlatát, sőt a randi helyét és időpontját is megbeszélték. Ezt követően azonban változtatott a forgatókönyven, és a kiéhező hatósági személy őszinte meglepetésére 67 éves nagyanyját küldte el a rendőr kielégítésére. Az öreg hölgynek tetszett az ötlet, problémái csak akkor adódtak, mikor a randi kedvéért magas sarkú cipőbe kellett bújnia. Abban ugyanis nem tudott járni, és mikor a rendőr elé került, orra esett, és lábát törte. A hatósági személy miután szembesült azzal, hogy átverték, lelépett, az azóta már őt köröző kollégái máig sem találják.

 

Nagykorú:

 

Egy fiatalember vadászpuskával tért be a vegyesboltba, ahol kertelés nélkül a napi bevételt követelte. A boltos - felfogva érveinek súlyát - maradéktalanul át is nyújtotta a pénzt. Ezzel azonban a fickó nem érte be, hanem egy üveg whisky-t is kért mellé. (Legyen, mivel ünnepelni otthon a nyereséget!) A boltos azonban közölte vele, hogy ezt sajnos nem teheti, mert a törvény szigorúan tiltja kiskorúak kiszolgálását. A srác nem vette észre a csapdát, elővette a jogsiját, s ezzel bizonyította, hogy ő már nem fiatalkorú. Ezek után megkapta a whisky-jét, de elfogyasztani már nem volt ideje, a háza előtt ugyanis már várta a rendőrség...

 

Borzalom!

Levágta saját péniszét az elhagyott férj! :

 

Levágta saját nemi szervét egy lengyel férfi, miután elhagyta a felesége. A negyvenéves Tadeus Konopizc miután a felesége otthagyta, megivott egy üveg vodkát, és egy húszcentis konyhakéssel lenyisszantotta először csak a péniszét, majd a heréit is. Az elkeseredett férfi azonban megbánta a tettét, és kihívta a mentőket, akik mentőhelikopterrel azonnal egy speciális intézménybe szállították, de az időjárási viszonyok miatt túl későn érkeztek, így nem sikerült megmenteni a féltett szerveket.

 

Hangos orgazmus zavarta meg a bírósági tárgyalást :

Rákvörös lett egy ausztrál férfi feje, amikor mobiljának orgazmust utánzó csengőhangja megszólalt egy ipswich-i bírósági tárgyaláson, a dugig tömött teremben. Az ügyvédek és a hallgatóság a röhögéssel küzdött jó 20 másodpercen keresztül, amíg a férfinak sikerült kikapcsolnia telefont. Az elnöklő bíró először csak figyelmeztette a férfit, hogy kapcsolja ki mobilját, majd ő is elképedve hallgatta, amint egy női hang hangosan nyög a készülékből: "Ó, igen...igen...ó igen, csináld még!" A pajzán csengőhang sokba kerülhet tulajdonosának, ugyanis a tárgyalás után közölték vele: készüljön fel, mert vádat emelnek ellene közbotrányokozás miatt. Ha bíróság bűnösnek találja, hat hónapot ülhet a rács mögött.

 

Foga helyett majdnem a beteg szemét fúrta ki a táncoló fogorvos:

Beperelte fogorvosát egy amerikai asszony, mert a doki kis híján kiszúrta a szemét a fúrójával. Brandy Fanning (31) azt állítja, hogy fogásza, George Trusty a fogfúrás közben táncra perdült, amikor meghallotta a rádióban a Rose Royce együttes Car Wash című régi diszkóslágerét. A bokázás közben a fúró megcsúszott, és beleszúródott egy centivel a nő szeme alá. A sérülést kórházban kellett kezelni. A syracuse-i hölgy ezért most 300 ezer dollárt követel a táncoslábú és könnyűkezű doktortól.